Обласна національно-патріотична акція «Ми – українці».


20 вересня у м. Олешки відбувся  святковий захід з нагоди фіналу обласної національно-патріотичної акції «Ми – українці», організованої Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова за підтримки Департаменту культури, туризму та курортів, облдержадміністрації, Херсонського обласного центру народної творчості.

Акція  продовжувалась з квітня 2018 року по вересень 2018 року і мала на меті зібрати найкращі професійні доробки бібліотек області.
Співробітники Херсонської ЦБС були запрошені на підсумкову частину, де зустрілись бібліотекари-професіонали, щоб обмінятися досвідом бібліотечної практики, інноваційними бібліотечними проектами патріотичного напрямку з демонстрацією кращих зразків бібліотечної роботи.
Працівники Херсонської ЦБС відзначили, що творчий пошук колег не знає меж, а це запорука успіху роботи з юнацтвом та молоддю. Компетентність бібліотечних кадрів, професіоналізм, використання новаторських рішень, можливість широкого обміну досвідом роботи з метою його подальшого використання сприяє роботі бібліотек у вирішенні завдань по вихованню громадянина-патріота Батьківщини.


Коментарі