Пріоритети бібліотечного обслуговування користувачів сільських бібліотек

 «Пріоритети бібліотечного обслуговування користувачів сільських бібліотек» -  під такою назвою відбулося 19-го червня практичне заняття для завідувачок сільських та селищних бібліотек  на базі Куйбишевської сільської бібліотеки. Відкрила захід Танчик В. І. – заступник директора, яка ознайомила усіх присутніх з програмою заняття та налаштувала на плідну роботу.  Далі, за програмою Комендантова І. А. -  завідувачка Куйбишевської бібліотеки ознайомила з діяльністю своєї філії та провела екскурсію.







У ході Вільної трибуни завідуючі БФ: Надніпрянської, Комишанської та Антонівської  ознайомили усіх присутніх з досвідом своєї роботи та показали фото та відео ряд.
Кожен учасник заняття мав змогу висловитись під час діалогу-експромту. Під час якого обговорювалися актуальні питання зміни іміджу сільської бібліотеки, сильні сторони роботи кожної бібліотеки, чого саме не вистачає для якісної роботи, що потрібно придбати в першу чергу для бібліотеки і яку користь це принесе.


Доповнив заняття огляд статей професійних видань. На завершення було підведено підсумки за допомогою Методу незакінчених речень.



Коментарі