Креатив-майстерня для нових співробітників абонементу

28 травня для співробітників Херсонської ЦБС на базі бібліотеки-філії № 19 була проведена креатив майстерня. Проходила вона у форматі «світового кафе» для  працівників абонементу стаж роботи яких складає 1 рік або менше . Першою стравою меню став бібліотечний аперитив «Смакуємо разом!»  який відкрила  заступник директора Танчик В.І.  вона привітала всіх присутніх та працівників бібліотеки-філії побажала всім творчого натхнення та активної  праці.

Наступною стравою став методичний фаст-фуд «Вчимо , радимо , допомагаємо, пропонуємо , впроваджуємо, сперечаємося, міркуємо. На якому головний методист Матвєєва О.О. представила багато цікавого та корисного матеріалу для працівників абонементу. Форми індивідуальної роботи, розробки книжкових виставок, цікаві ідеї та рішення, все це було представлено у консультації. Молоді бібліотекарі були захоплені  новизною оригінальністю та розмаїттям ідей які вони зможуть використати у своїй роботі. ( матеріали консультації вже скоро читайте на нашому блозі)

Третьою стравою став професійний бібліофреш: «Every day is not Monday»- понеділок не кожного дня : «Робочі будні працівників абонементу». Під час якого Сідельник Н.Л.- гол. бібліотекар ВО ЦМБ ім. Лесі Українки та Воробйова К.М.- зав. БФ№19 маючи великий досвід роботи на абонементі розповіли про проблеми та нетрадиційні рішення, індивідуальний підхід до кожного читача в їхній роботі.
Далі до столу було представлене бібліотечне асорті від колективу БФ№19 яке являло собою екскурсію та сюрприз - виступ талановитих музикантів як результат індивідуальної роботи.
Наступною стравою стала апетитна мозаїка яка складалася з медіа-колажу «Задоволений читач = успішна бібліотека» та перегляду фахової періодики з теми. І бібліотерапевтичним десертом став : «Рецепт вдалого робочого дня»


Всі присутні ділилися враженнями і прийшли до такого висновку – матеріали креатив – майстерні були дуже вчасно подані, змістовні, цікаві та викликали жвавий інтерес, кожна із учасниць заняття обов’язково використає їх у своїй подальшій роботі, а бібліотека-філія № 19 на чолі із завідуючою Воробйовою К.М. під час заходу проявили себе як креативна, сучасна, комфортна та гостинна бібліотека.

Коментарі